CNS - The Nightmare Slappers Crew

Recap of session #72

Dugo i duboko razmisljajuci Mighty shvati da je iza zatvorenih vrata pusnica i sto ne bih usli…kad ono…komuna smrdljivih troglodita i buljavaca. Grejali se oko vatre kada Mighty udje i poce fajta nicim izazvana…Probali su sa raznim taktikama cak je i Smrda, njihov vodja, uletela ali ne bese dovoljno za nase moci da nas u pohodu ometnu. Bum, tras shljas itd… ni smrad im nije pomogao.

Napokon pusnica! Ali ni gladni ne bih jeli ono sto ovi jedu – nije ni cudo sto tako smrde!!
A tek porodiliste u susednoj prostoriji…gomila jajasca i nas mage Adrik se sazali na jedno i ponese da ga ubije kad poraste i shvati kako mu je tata tako malo cudan
Vrhunac komune groblje gde mrtvima djubre pecurke smrad toliki da i njima valjda smeta samo nemaju gde drugdi da odu…

Hrabro u tminu…

Ni manje ni vise jezero. Veliko i cini se duboko. Udrugom kraju lezi crni zmaj na svome blagu i gordo gleda smrti tj nama u oci. Pridje Mighty i posto on jedini zna zmajevski rekne zmaju: Sta radis bogte u ovom smradu jesi normalan? Pa jel ti nemozes neko normalnije mesto za zivot da nadjes???…dobro nije bilo bas tako ali skoro. Recitost i diplomatija nam je uvek bila jedna od glavnih odlika pa tako i sada (a i zato jer se zmaj nalazi na drugom kraju pecine 15 kockica daleko preko vode a ni Hamer ni Migghty ne znaju da lete pa borba nije imala smisla jer bi nas pocepao kao p…e) uspeli smo da mu objasnimo da smo mi dobri momci i da ako nas pusti i mi potamanimo ove, manje ce mu smrdeti na sta se on bas obradovao.

Od zmaja desno malo ka svezem vazduhu.

Procep u planini, nastao jos davno, sada je pustao prijatan i svez vazduh koji nasa pluca sa radoscu docekase.
Ali nanjusi elf jos neki smrad: trol! I to ne jedan nego tri ! i njihovi bdrugari buljavci. bilo se zakuvalo jer trolove moramo zapaliti da se ne bih regenerisali i sreca da je Adrik sa nama. Okupljeni oko, od komada kamenja, sklepanoj kucici kad su nas videli shvatili su koliko je sati i ubrzo su osetili tup bol udaraca cekica, pekle su ih posekotine i probijale strele. Resistance is futile

Pretrazivanje i kad imamo sta da vidimo. Dva blizanca i jos neki malo manje pametni likovi. Uhvatise ih dusmani da rade za dzabe. Medju pederima i jedna sex-slave duergarica (mozda ovi i nisu toliki pederi). Tuc muc malo foliranja i jedno klasicno napusavanje su bili dovoljni da skontaju da smi mi (u sustini) dobri momci i kako su terani da ih sluze i da imaju kralja sa ogromnom sekirom malo nenormalnog. I da imaju jedna “vrata” kroz koja niko nije prosao.

Mi o vuku a kralj na hodnik. Spremili smo zasedu jedni ce da razvale zid i da od pozadi (ju, ju, ju,…) ulete a da Mighty od napred parira sa pojacanjem Zaka dok je Adrik otisao da ispita potok skroz na drugoj strani prostorije. Plan je poceo da se odvija…oni su dosli. Toliko od plana. Dve strele, mac kida kozu trolovima i takticki manevar da moraju da se stiskaju pored Mightyja zid konacno pada i Adrik mokrog odela dotrcava – pocinje tuca u CNS stilu. Adrik vidno razocaran sto ce svi da kazu da je p…a sto je pobegao na pocetku fajte ispucava sve dailyje na gamad. Odvale Mightyja Ass kaze lececu rec i kao da ga nisu tukli. Velika je sila na njih naletela.
Uz sJaj i vrisak Skalmed kaze da je grad napadnut i da ce pasti uskoro.

Hocemo dalje ili nazad u grad dilema je sad.

Comments

FerencFabrikFranky

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.